Morenia Oy

Morenia on maan kattava maa-ainestoimittaja, jonka kokonaispalveluun kuuluvat kaikki hiekan, soran, murskeen ja jalostetun maa-aineksen tuotantoon ja toimitukseen kuuluvat työt ja tuotteet. Toimitamme laadukkaita raaka-aineita niin tie- ja betoniteollisuuden kuin kuntien ja kaupunkienkin tarpeisiin. Vahvuuksiamme ovat etenkin varmat toimitukset, tuotteiden korkea laatu ja ympäristöosaaminen. Morenia on puhtaasti maa-ainesosaamiseen erikoistunut toimija – alallaan yksi Suomen suurimmista.

Morenian toiminnan perustana on asiakaslähtöinen ajatus: haluamme edistää omalla osaamisellamme myös asiakkaidemme toimintaa. Morenia vastaa tarvittaessa kaikista asiakkaidensa maa-aineksen hyödyntämiseen kuuluvista töistä.

Suunnittelemme jokaiselle asiakkaallemme tarkasti tarpeita vastaavan palvelukokonaisuuden ja kehitämme edelleen toimintaamme asiakkaidemme toiveitten mukaisesti. Panostamme erityisesti tuotteiden korkeaan laatuun ja ympäristöarvojen huomioimiseen toiminnassamme.

Laatu

Noudatamme työmenetelmissämme yhteisesti hyväksyttyjä standardeja ja toimintajärjestelmiä. Lataa sertifikaatit PDF-muodossa: