Morenian liiketoiminnan myynti PSW-Invest Oy:lle

Morenia Oy:n konkurssipesän velkojainkokouksessa päätettiin Morenian liiketoiminnan myynnistä PSW-Invest Oy:lle.

PSW-Invest Oy on aikaisemmalta nimeltään Soraliike Ikola Oy. Soraliike Ikola Oy on perustettu vuonna 1987 ja sen omistaa Ikolan perhe. Soraliike Ikolan päätoimialana on ollut aikaisemmin kiviainesten murskausliiketoiminta. PSW-Invest keskittyy jatkossa muun muassa Morenian kiviainesliiketoiminnan kehittämiseen.

Kauppakirjojen laadinta ja muut valmistelut liiketoiminnan siirtämiseksi on käynnistetty ja toistaiseksi konkurssipesä jatkaa liiketoimintaa entiseen tapaan. Tänä aikana tehdyt tarjoukset ja toimitussopimukset sekä niiden vastuut ja velvoitteet siirtyvät uudelle omistajalle liiketoimintakaupan myötä.

Morenia Oy:n henkilökunta siirtyy uudelle omistajalle liiketoiminnan mukana, joten morenialaisten tuttu ammattitaito ja toimialan tuntemus on heti asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja uuden omistajan käytettävissä.

Lisätietoja

Morenia Oy:n konkurssipesä

Mikko Tölö

P. +358 50 558 7499

 

PSW-Invest Oy

Pasi Ikola

P. +358 400 677 065