Morenia Oy:n saneerausmenettely on päättynyt

TIEDOTE 20.6.2018

Morenia Oy:n saneerausmenettely on päättynyt

Morenia Oy:n saneerausmenettely on päättynyt Oulun käräjäoikeuden päätöksellä 20.6.2018, koska Metsähallitus ja MH-Kivi Oy vastustivat saneerausohjelman vahvistamista.
Morenia Oy on hakenut 20.6.2018 saneerausmenettelyyn johtaneiden välitystuomioiden täytäntöönpanon kieltämistä Helsingin käräjäoikeudelta, kunnes välitystuomioiden kumoamiskanne on käsitelty. Käsittely pidetään näillä näkymin syksyllä 2018.
Tämän toimen tarkoituksena on pyrkiä jatkamaan yrityksen 20-vuotista kannattavaa liiketoimintaa, turvata ammattitaitoisen ja sitoutuneen henkilöstön työpaikat sekä jatkaa Morenian ja sen yhteistyökumppaneiden kannattavia liikesuhteita.
Morenia Oy on Suomessa ja Itämeren alueella toimiva osakeyhtiö. Morenia Oy jalostaa ja myy maa- ja kallioperän aineksia sekä niistä valmistettuja tuotteita. Jalostamme ja myymme vuositasolla noin 3 miljoonaa tonnia kiviaineksia. Liikevaihtomme oli vuonna 2017 noin 10,5 miljoonaa euroa.

Lisätietoa antaa:
Toimitusjohtaja Tapio Maijala