Savon Kuljetus laajentaa valikoimaansa Morenian kivituotteilla

Savon Kuljetus valmistautuu rakennustoimialan lisääntyneeseen kysyntään ja laajentaa
tuotevalikoimaansa valtakunnallisen kiviainestoimittajan Morenia Oy:n kivituotteilla.
Sopimuksen myötä Savon Kuljetuksen kiviainesalueet laajenevat viidellä uudella
alueella, millä on merkittävä työllistävä vaikutus savolaisille sopimusautoilijoille.

Valtakunnallisella kiviainestoimittajalla Morenia Oy:llä on Savon alueella viisi kiviainesaluetta, jotka siirtyvät tuoreen sopimuksen myötä osaksi Savon Kuljetus Oy:n valikoimaa. Savon Kuljetuksen toimitusjohtaja Jyri Kuivala on hyvin tyytyväinen kumppanuuden syntymiseen, sillä se merkitsee lisää kiviaineskauppaa Savon alueelle ja työtä alueen sopimusautoilijoille.

Laajentuneelle kiviainesvalikoimalle on kysyntää kaikessa rakentamisessa erityisesti infrarakentamisessa, jonka lisäksi kiviainesta kysytään niin tienpäällystykseen kuin betoniteollisuudenkin tarpeisiin. Savon Kuljetuksen kiviainekset ovat CE-merkittyjä ja täyttävät infra-alan laatustandardien vaatimukset. Myös pienrakentajat ovat yhtiölle tärkeä kohderyhmä.

– Valikoimamme kasvaa nyt entisestään ja saamme laadukkaita kiviaineksia tehokkaammin liikkeelle piristyneille rakennusmarkkinoille. Aluelaajennus merkitsee yli 100 000 kiviainestonnin lisämyyntiä projektimyynnin lisäksi. Osassa uusia kiviainesalueita on tavallista lujempia kiviaineslaatuja, mikä on erinomainen lisä nykytarjontaamme, Jyri Kuivala kuvailee sopimuksen etuja.

Morenia Oy:n toimitusjohtaja Ilkka Kerkelä näkee Savon Kuljetuksen erinomaisena kumppanina yhtiön kiviainestuotteiden myynnin laajentamiseen. Yhteistyö lisää tehokkuutta ja poistaa hukkaa koko toimitusketjussa.

– Sopimuksen myötä saamme tuotemyyntiimme lisää volyymiä ja voimme näin vastata markkinoiden kasvavaan kysyntään. Valtakunnalliset asiakkaamme saavat etua Savon Kuljetuksen aluetuntemuksesta ja ketteryydestä: heillä on tehokkaat kuljetusketjut ja -reitit sekä kattava kalusto. Nyt pystymme tarjoamaan infraprojektien kiviainekset kustannustehokkaasti perille asti toimitettuina. Tästä on etua meille kaikille, Kerkelä toteaa.

Lisätietoja: Savon Kuljetus Oy, toimitusjohtaja Jyri Kuivala, puh. 044 727 2620, etunimi.sukunimi@savonkuljetus.fi

Morenia Oy, toimitusjohtaja, Ilkka Kerkelä, puh. 0400 690 804, etunimi.sukunimi@morenia.fi

Savon Kuljetus -konserni on kiviaines-, kuljetus-, logistiikka- ja infrapalveluja tuottava monialayhtiö. Konserniin kuuluu emoyhtiö Savon Kuljetus Oy:n lisäksi Suomen GPS-Mittaus Oy. Konsernin palveluksessa on 100 henkilöä ja liikevaihtomme vuonna 2016 oli 64 miljoonaa euroa. Meille on tärkeää aidosti henkilökohtainen palvelu, korkea laatu ja luotettavuus. Siksi Savon Kuljetus on aina sanansa mittainen. www.savonkuljetus.fi

Morenia on koko Suomen kattava kiviainestoimittaja, jonka kokonaispalveluun kuuluvat kaikki hiekan, soran,
murskeen ja jalostetun kiviaineksen tuotantoon ja toimitukseen kuuluvat työt ja tuotteet. Vahvuuksiamme ovat etenkin varmat toimitukset, tuotteiden korkea laatu ja ympäristöosaaminen. www.morenia.fi